نان شیرمال برای رمضان

مواد لازم:

۶-۵ فنجان:آرد

دو سوم فنجان:روغن یا کره

۲ عددزرده تخم مرغ

یک فنجان:شیر

دو سوم فنجان :شکر

یک قاشق سوپخوری:خمیر مایه


یک قاشق چایخوری :نمک

به مقدار کافی :آب ولرم

در صورت تمایل یک قاشق چایخوری تخم خرفه  برای تزئین روی نان
و زنجبیل در صورت تمایل

کمی زعفران

یک سوم فنجان:کنجد

کمی کره و شیر

اوّل فر را روشن می کنیم

طرز تهیه:خمیر مایه  و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند. آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، که خمیر به دست آمده نرم باشد. ۵ یا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می کنیم. روی خمیر را می پوشانیم، تا جا بیفتد. سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم. کنجد و زرده تخم مرغ و زعفران را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر با حرارت 180 درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیرمی پاشیم و کره می مالیم، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشک نشوند.

/ 8 نظر / 4 بازدید
ایهام

من هم این را اضافه می کنم که اگر در آن مرحله که آب را اضافه می کنید آب بیش از اندازه باشد، هرچه قدر هم خمیر را ورز دهید به آن درجه که نباید به دست بچسبد، نخواهد رسید. [عینک]

ياس سفيد

سلام آنا خانوم ممنون كدبانو[پلک][گل]

تینا

[دست] عالی بود [ماچ] من میخوام اب هاشو بیشتر کنم ایراد نداره ؟؟[ماچ] ایکاش کلیپی از اون داشتید ....................[ماچ]

شینا شینااااااااااااااااااا

[شوخی] عالی بود افرین افرین

شینا شینااااااااااااااااااا

[اضطراب][اضطراب]

شینا شینااااااااااااااااااا

[هورا]

پریماه

[تلفن] ایستا من کار دارم اها تموم شد میشه اردش نباید خم شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ابله] خنگ شدم ول کن بای

پریماه

[بازنده] سلام عالی بود وبلاگتون اگه میشه به قول تینا کلیپی از اون میگذاشتید متشکرم خداحافظ [قلب]