مارمالاد پرتقال

خانم های عزیزبا توجّه به فصل، تهیّه ی مارمالاد و مربای پرتقال به شدّت توصیه می شود .

یک دستور راحتش که مجلّه ی هنر آشپزی دیدم رو اینجا می نویسم :

پودرژلاتین: 1 قاشق سوپخوری
آب: 4 قاشق سوپخوری
آب پرتقال: 2 پیمانه
شکر: یک ونیم پیمانه
رنده پوست پرتقال: 3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا تلخی پوست پرتقال را بگیرید .(چند بار بجوشانید و آبش را دور بریزید ).
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی بخار آب (به صورت بن ماری) قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود.آب پرتقال وشکر را باهم مخلوط و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس رنده پوست پرتقال را اضافه کنید وبعداز چند جوش محلول ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید بعد ظرف را از روی حرارت بردارید.
نکته: 
-بن ماری همان پخت غیرمستقیم می باشد.

                                                                 نوش جان

مجله ی آشپزی شماره 53 

/ 4 نظر / 4 بازدید
hamid

با سلام چت ایرانی مزاحم شما میشه. برای اینکه کسانی که به وبلاگتون میان و بتونن با کاربران چت داشته باشند می تونید به ما سر بزنید و آدرس ما را در یک پست ثابت در وبلاگتان بگذارید تا راحتر کاربران وارد بشوند. موفق و پیروز باشید

panda

من مارمالد پرتقال را با مغز پوست گرفته پرتقال درست کرده ام.فوق العاده است .اگر دوست داشتين تست کنيد.

panda

ببخشيد مارمالاد نه مارمالد!بعد از ارسال ديدم. من به غلط املايي خيلی حساسيت دارم.

فسقلی

مرسی